x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Plan Roșu: Autocarul unui ansamblu folcloric, în care se aflau și 15 copii, s-a răsturnat la Pașcani! O adolescentă are mâinile amputate

Plan Roșu: Autocarul unui ansamblu folcloric, în care se aflau și 15 copii, s-a răsturnat la Pașcani! O adolescentă are mâinile amputate

de Andreea Tiron    |    17 Dec 2022   •   08:07
Plan Roșu: Autocarul unui ansamblu folcloric, în care se aflau și 15 copii, s-a răsturnat la Pașcani! O adolescentă are mâinile amputate
Sursa foto: ISU Iasi

Un autocar cu 35 de persoane, dintre care 15 copii, s-a răsturnat la miezul nopții în municipiul Pașcani, județul Iași. 25 de victime au ajuns la spital.

Potrivit surselor, este vorba despre ansamblul ”Flori de măr” din Curtești, care se deplasa la un festival în Slobozia, județul Ialomița.

În urma evaluării medicale, au fost transportate la spital 25 de persoane, din care 2 persoane la Spitalul de Copii Sf Maria Iași.

Din totalul persoanelor 15 aveau vârste cuprinse între 14-17 ani.

Conform Dianei Cimpoeșu, șef UPU-SMURD Iași, în autocar se aflau reprezentanții unui ansamblu folcloric care mergeau de la Botoșani spre Ialomița. Doi dintre copiii duși la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iași erau în stare gravă. Una dintre adolescente a rămas fără brațe.

"La ora 00,03 a fost primit un apel prin SNUAU 112 pentru a semnala că un autocar cu 35 de persoane s-a răsturnat în municipiul Paşcani, dintre care 10 au nevoie de îngrijiri medicale. Au intervenit forţe şi mijloace de intervenţie din cadrul Inspectoratului. În urma evaluării medicale au fost transportate la spital 25 de persoane. Două dintre ele au fost duse la Spitalul pentru Copii 'Sf. Maria' Iaşi. Din totalul persoanelor, 15 aveau vârste cuprinse între 14-17 ani", a declarat Georgică Onofreiasa, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: autocar rasturnat pascani plan rosu