x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Autoutilitară cu defecțiuni grave la direcție, ruginită și fără lumini, oprită pe A1, în Sibiu

Autoutilitară cu defecțiuni grave la direcție, ruginită și fără lumini, oprită pe A1, în Sibiu

de Redacția Jurnalul    |    30 Sep 2023   •   22:00
Autoutilitară cu defecțiuni grave la direcție, ruginită și fără lumini, oprită pe A1, în Sibiu
Sursa foto: Arhiva Jurnalul

 O autoutilitară cu defecțiuni tehnice extrem de periculoase la sistemul de direcție, coroziuni ale caroseriei pe suprafețe mari, cu sistem de lumini nefuncțional, anvelope de alte dimensiuni și cu oglinzi laterale defecte a fost oprită pe Autostradă, în Sibiu.

În timpul unor activități de control de echipe mixte de polițiști rutieri, inspectori RAR și inspectori DSV Sibiu, pe Autostrada A1, între Cristian (jud. Sibiu) și Pianu (jud. Alba), a fost oprită o aututilitară cu grave defecțiuni tehnice.

„Șoferul unei autoutilitare, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din județul Alba, (...) a fost oprit pe A1, la km. 260, pe sensul Sebeș – Sibiu, iar în urma inspecției tehnice efectuate de către reprezentanții RAR Sibiu s-a constatat că autovehiculul prezenta defecțiuni tehnice extrem de periculoase la sistemul de direcție, coroziuni ale caroseriei pe suprafețe mari, sistem de lumini nefuncțional, anvelope de alte dimensiuni, oglinzi laterale defecte”, transmite, sâmbătă, Poliția Sibiu.

Bărbatul a fost sancționat contravențional de către polițiști cu amendă în valoare de 2.755 de lei, dreptul său de a conduce a fost suspendat pentru 90 de zile, iar certificatul de înmatriculare al autoutilitarei a fost retras.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: autoutilitara DEFECȚIUNI