x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale  Bărbat reținut după ce ar fi furat 20.000 de lei dintr-o sală de jocuri de noroc

 Bărbat reținut după ce ar fi furat 20.000 de lei dintr-o sală de jocuri de noroc

de Redacția Jurnalul    |    30 Mar 2023   •   17:30
 Bărbat reținut după ce ar fi furat 20.000 de lei dintr-o sală de jocuri de noroc

Un bărbat de 39 de ani a fost reținut de polițiștii din Dolj după ce ar fi furat dintr-o sală de jocuri de noroc 20.000 de lei, distrugând aparatele de joc.

Potrivit IPJ Dolj, poliţiştii au fost sesizaţi în 8 martie de un bărbat din comuna Brădeşti cu privire la faptul că, în timpul nopții, persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta unei săli de jocuri de noroc de unde ar fi sustras suma de 20.000 de lei.

În urma cercetărilor făcute, miercuri dimineața, cu sprijinul poliţiştilor și luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Caraș-Severin, a făcută o percheziție domiciliară în municipiul Reşiţa, iar un bărbat de 39 de ani a fost dus la audieri.

Bărbatul este bănuit că în noaptea de 7 spre 8 martie ar fi pătruns în sălii de jocuri din comuna Brădeşti, unde, prin distrugerea aparatelor de jocuri de noroc, ar fi sustras suma de 20.000 de lei.

Poliţiştii l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Bărbatul urmează să fie prezentat joi Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiaşi în vederea luării unei măsuri preventive.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: bărbat jocuri de noroc