x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat a intrat într-o instituție publică, a amenințat că se sinucide și că va incendia clădirea

Un bărbat a intrat într-o instituție publică, a amenințat că se sinucide și că va incendia clădirea

de Redacția Jurnalul    |    26 Sep 2024   •   12:01
Un bărbat a intrat într-o instituție publică, a amenințat că se sinucide și că va incendia clădirea

Poliția a reținut un bărbat de 57 de ani care a intrat într-o instituție publică din Ploiești și a amenințat cu sinuciderea și cu incendierea clădirii.

Polițiștii de la Secția 3 de Poliție Ploiești au intervenit joi, în jurul orei 10:00, după ce un bărbat de 57 de ani a intrat într-o instituție publică din municipiu, amenințând că se sinucide și că va incendia clădirea, anunță IPJ Prahova.

Potrivit primelor informații, bărbatul ar fi aruncat în interiorul instituției cu un produs petrolier, însă nu a aprins substanța inflamabilă. După amenințări, acesta a plecat de la locul incidentului.

Mai multe echipaje de poliție, inclusiv din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au ajuns la fața locului, însă la sosirea acestora, bărbatul deja plecase.

El a fost găsit la scurt timp și dus la sediul poliției pentru clarificarea situației. Autoritățile urmează să ia măsurile legale necesare în acest caz.

(sursa: Mediafax)

×