x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Scandal casnic cu repetiție în Techirghiol, terminat cu incendierea unei locuințe

Scandal casnic cu repetiție în Techirghiol, terminat cu incendierea unei locuințe

de Redacția Jurnalul    |    23 Oct 2023   •   18:34
Scandal casnic cu repetiție în Techirghiol, terminat cu incendierea unei locuințe

Un bărbat din Techirghiol și-a bătut soția, a distrus bunurile din locuința lor, apoi a dat foc apartamentului. Poliția a fost sesizată de trei ori și a mers la caz de trei ori, până l-a reținut pe agresor.

Conform IPJ Constanța, polițiștii din Techirghiol au fost sesizați, sâmbătă seara, de către o femeie, că soțul ei provoacă distrugeri în locuința lor.

Polițiștii l-au găsit pe bărbat în fața blocului, acesta declarând că s-a certat cu soția sa și vrea să plece de acasă.

„A fost întocmit proces-verbal cu cele sesizate și constatate. Apelanta a fost informată telefonic de polițiști cu privire la cele constatate, întrucât era plecată din localitate și nu s-a prezentat la sediul poliției. Ulterior, în jurul orei 19.00, aceasta a sesizat din nou, telefonic, faptul că soțul său încearcă să pătrundă în locuința comună. Polițiștii s-au deplasat din nou la fața locului, unde l-au identificat pe bărbat”, transmite sursa citată.

Acesta a menționat că locuiește de 7 ani împreună cu soția în imobilul respectiv și că dorește să-și ia lucrurile din apartament. Întrucât după primul apel telefonic mama victimei încuiase ușa și bărbatul nu mai avea acces în apartament, acesta spunea că nu-și poate recupera actele de identitate și bunurile personale.

Bărbatul a fost dus la poliție, unde s-a întocmit proces-verbal, apoi polițiștii au informat-o pe soția acestuia cu privire la cele constatate. Femeia a precizat că va trimite o persoană care să-i dea soțului bunurile personale rămase în apartament.

Ulterior, în jurul orei 21.00, polițiștii au fost sesizați de aceeași femeie că soțul său a incendiat locuința.

„Bărbatul a fost depistat la scurt timp, în orașul Techirghiol, reținut pentru 24 de ore și prezentat instanței la 22 octombrie cu propunere de arestare preventivă pentru distrugere, propunere ce a fost admisă. După ce persoana vătămată s-a întors în localitate, cu prilejul audierii a menționat că a fost anterior supusă violenței domestice de către soț, fiind extinsă urmărirea penală pentru infracțiunile de violență în familie și amenințare. De asemenea, poliția a emis ordin de protecție provizoriu. La Poliția Techirghiol nu au existat anterior sesizări cu privire la fapte de violență domestică referitoare la persoanele în cauză”, precizează IPJ Constanța.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: bărbat scandal techirghiol