x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Hunedoara: Bărbatul bănuit că a furat armamentul și muniția unui polițist a fost reținut

Hunedoara: Bărbatul bănuit că a furat armamentul și muniția unui polițist a fost reținut

de Redacția Jurnalul    |    08 Ian 2024   •   09:47
Hunedoara: Bărbatul bănuit că a furat armamentul și muniția unui polițist a fost reținut
Sursa foto: a1.ro

Bărbatul de 46 de ani, suspectat că duminică seara, a furat armamentul și muniția unui polițist, în timpul unei intervenții, a fost reținut pentru 24 de ore.

„În urma activităților de cercetare penală și a probatoriului administrat în cazul altercației din comuna Crișcior, din seara zilei de 07 ianuarie a.c., polițiștii au luat măsura preventivă reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 46 de ani, din municipiul Brad, bănuit de săvârșirea infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor (respectiv de sustragerea armamentului și a muniției din dotarea unui agent de poliție care a intervenit la eveniment)”, a transmis, luni dimineața, IPJ Hunedoara.

De asemenea, polițiștii au mai reținut pentru 24 de ore alți doi bărbați, unul în vârstă de 41 de ani, din municipiul Brad, și unul de 42 de ani, din comuna Crișcior, ambii bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Cei trei bărbați urmează a fi prezentați magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Brad, în vederea luării măsurilor legale.

În cursul nopții de duminică spre luni, echipajele de căutare au găsit un încărcător, un spray și un baston, care, duminică, i-au fost furate unui polițist în timpul unei intervenții. Pistolul este căutat încă de polițiști.

„În urma activităților de căutare, în cursul nopții a fost găsită centura cu 1 încărcător cu 17 cartușe, 1 spray și 1 baston telescopic, pe o vale, în apropierea râului Criș”, potrivit Poliției Hunedoara.

Un polițist a rămas fără pistol, spray lacrimogen și baston telescopic în timpul unei altercații în Hunedoara. Oamenii legii încătușau mai mulți indivizi când unuia i-a căzut „centura tactică”, iar un bărbat a furat-o și a fugit.

Scandalul a avut loc duminică seara într-un local din comuna Crișcior, între mai multe persoane. Pentru că erau implicate mai multe persoane recalcitrante, polițiștii au cerut ajutorul colegilor lor din Brad.

„Polițiștii au aplanat conflictul, iar în timp ce utilizau forța în vederea încătușării persoanelor implicate în altercație, unuia dintre agenții de poliție i s-ar fi desprins centra tactică, pe care avea atașate mijloacele din dotare, ce i-a fost sustrasă de una dintre persoanele aflate la locul intervenției”, informează IPJ Hunedoara.

Suspectul este un bărbat de 46 de ani. Acesta a fost prins la scurt timp în comuna Crișcior, însă a refuzat să coopereze cu polițiștii și să indice locul în care s-ar afla centura tactică.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: furt armament barbat retinut