x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bătaie între interlopi în centrul Timişoarei

Bătaie între interlopi în centrul Timişoarei

20 Iul 2015   •   18:25
Bătaie între interlopi în centrul Timişoarei
Sursa foto: Foto: PRESSALERT

Războiul interlopilor continuă, în plină zi, în Timişoara, ultimul incident petrecându-se, astăzi, în faţa magazinului Bega, imediat după terminarea termenului de la procesul de crimă organizată al grupării Udrea, relatează pressalert.ro

La proces nu s-a întâmplat nimic important, acesta fiind amânat deoarece nu era îndeplinită procedura de citare cu unul dintre inculpaţi care între timp a fost arestat în Germania. Primul semn al tensiunilor dintre fraţii Gazibara şi Ciprian Gavrilă, cunoscut ca şi “Cipi Ţiganul”, a fost chiar în sala de judecată. Caius şi Darius Gazibara au ajuns mai târziu, iar când Gavrilă a fost avertizat de unul dintre prietenii săi că au ajuns, acesta a înjurat şi s-a întors spre ei.

Discuţiile aprinse au continuat la ieşirea din Tribunalul Timiş, în faţa Palatului Dicasterial. La un moment dat, Darius şi Gavrilă au ajuns piept în piept, discutând nervoşi. A intervenit unul dintre avocaţi şi i-a despărţit, cei doi continuând să discute aprins. Un jandarm i-a despărţit, iar fraţii au plecat spre magazinul Bega. În urma lor a plecat şi Ciprian Gavrilă care a susţinut că nu ar fi nicio problemă între el şi fraţi. Apoi, Gavrilă a plecat, urmărindu-i pe Caius şi Darius Gazibara.

După numai câteva minute, cele două tabere s-au ciocnit în faţa magazinului Bega, printre maşinile parcate. “Erau de o parte doi, tatuaţi, unul cu tricou roşu, şi de partea cealaltă vreo cinci. S-au luat la bătaie cu pumnii şi picioarele. Unul dintre ei a luat-o mai rău, a picat pe jos. Am crezut că o să intre în magazin, dar ăia mulţi au fugit şi au rămas doar cei doi (fraţii Gazibara, n.a.) care s-au dus la baie să se spele”, a povestit unul dintre martorii oculari pentru PRESSALERT.ro. La faţa locului, jandarmii au început căutările.

Fraţii Gazibara au fost ridicaţi din magazin de doi poliţişti de la Investigaţii Criminale şi duşi apoi de jandarmi pentru audieri la secţia 1. Niciunul dintre fraţii Gazibara nu a vrut să spună cu cine s-au bătut. “Ne-a atacat un grup de persoane. Nu ştiu. Au fugit după noi. Erau nişte domnişoare, nişte lady-boy. Acum o să plângă lady-boy ăştia”, a susţinut Darius Gazibara. Cei doi fraţi au fost duşi pentru audieri la secţia 1, poliţiştii şi jandarmii căutându-i pe ceilalţi implicaţi în scandal.

Poliţiştii l-au găsit şi dus la audieri şi pe Ciprian Gavrilă. Între timp, cei doi fraţi au fost audiaţi, aceştia susţinând că totul ar fi pornit de la o înjurătură şi refuzând să spună cine sunt cei cu care s-au bătut.

Poliţia Timiş a anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă, că s-a autosesizat în urma incidentului. “În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, poliţiştii efectuând cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs evenimentul. Precizăm faptul că până în prezent niciuna dintre persoanele implicate nu a depus plângere”, se arată în comunicat”, se arată în comunicat.


×