x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Și-a bătut câinele cu cureaua și a ajuns în arestul poliției pentru schingiuirea animalului

Și-a bătut câinele cu cureaua și a ajuns în arestul poliției pentru schingiuirea animalului

de Redacția Jurnalul    |    29 Ian 2023   •   18:11
Și-a bătut câinele cu cureaua și a ajuns în arestul poliției pentru schingiuirea animalului

Un bărbat de 33 de ani din Drobeta-Turnu Severin, județul Mehedinți, a fost reținut, duminică, fiind bănuit că și-a bătut câinele, un exemplar dintr-o rasă periculoasă, cu o curea.

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au făcut o percheziție domiciliară, duminică, la un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii schingiuirea animalelor.

„Din cercetări a reieșit că la data de 24 ianuarie, în timp ce se afla în imobilul său din municipiul Drobeta-Turnu Severin, bărbatul de 33 de ani ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect de tipul unei curele, exemplarul canin deținut aparținând raselor periculoase”, transmite, duminică, Poliția Mehedinți.

A fost pus în executare un mandat de aducere față de bărbatul de 33 de ani, iar după audieri s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore.

În prezent, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de schingiuirea animalelor, urmând ca luni bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin în vederea luării unei alte măsuri preventive.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: protectia animalelor arestat