x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bistrița Năsăud: Un biciclist a fost accidentat grav pe DN17D

Bistrița Năsăud: Un biciclist a fost accidentat grav pe DN17D

14 Aug 2017   •   21:15
Bistrița Năsăud: Un biciclist a fost accidentat grav pe DN17D

Un biciclist în vârstă de 50 ani a fost accidentat grav, luni seara, în timp ce se deplasa pe DN 17D, în localitatea Feldru din judeţul Bistriţa-Năsăud, de şoferul unui autoturism care circula în urma sa, potrivit datelor comunicate AGERPRES de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Crina Sîrb.

La volanul maşinii care l-a lovit din spate pe biciclist se afla un bărbat de 55 ani, din localitatea Lupeni, judeţul Hunedoara.

Din primele date colectate de poliţişti, se pare că biciclistul ar fi încercat să facă un viraj la stânga, fără să se asigure corespunzător, moment în care a fost lovit de autoturismul ce circula în spatele acestuia.

La locul accidentului s-au deplasat un echipaj al Ambulanţei şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD, victima fiind inconştientă.

Biciclistul accidentat a fost preluat de echipajele de salvare şi transportat la Spitalul de Urgenţă Judeţean din Bistriţa. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Ionela Gherghel, victima prezenta un traumatism cranio-cerebral, motiv pentru care va fi supusă unei examinări cu computerul tomograf.

Traficul în zonă a fost blocat pe ambele sensuri pe perioada intervenţiei echipajelor medicale şi ale Poliţiei.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: biciclist accidentat bistriţa