x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Brăila: Un bărbat a distrus poarta unei vecine și i-a incendiat mașina din cauza unui conflict mai vechi

Brăila: Un bărbat a distrus poarta unei vecine și i-a incendiat mașina din cauza unui conflict mai vechi

01 Aug 2017   •   17:00
Brăila: Un bărbat a distrus poarta unei vecine și i-a incendiat mașina din cauza unui conflict mai vechi

Un brăilean de 40 de ani este cercetat după ce i-a distrus cu un topor poarta unei vecine, l-a ameninţat pe soţul acesteia şi apoi i-a stropit maşina cu benzină şi i-a dat foc, potrivit informaţiilor furnizate marţi de IPJ Brăila.

Bărbatul violent, pe fondul unui conflict mai vechi, a pătruns în curtea unei vecine de pe strada Rovinari din municipiul Brăila, după ce i-a distrus poarta de acces în curte prin lovire cu un topor, l-a ameninţat pe soţul acesteia şi a incendiat prin stropire cu benzină portiera autovehiculului care era parcat în faţa porţii.

Incendiul a fost stins de persoana vătămată ajutată de vecini, fără a fi necesară intervenţia ISU Brăila.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, tulburarea ordinii publice, ameninţare şi port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila a dispus faţă de suspect luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile. AGERPRES

×
Subiecte în articol: imasina incendiata