x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Buzău: O punte de lemn s-a rupt, după ce trei bărbați au trecut cu tractorul. Unul dintre ei a murit

Buzău: O punte de lemn s-a rupt, după ce trei bărbați au trecut cu tractorul. Unul dintre ei a murit

05 Oct 2021   •   11:50
Buzău: O punte de lemn s-a rupt, după ce trei bărbați au trecut cu tractorul. Unul dintre ei a murit

Un bărbat a murit, iar alți doi au fost răniți într-un accident produs luni seara în apropierea localității Varlaam, județul Buzău. Cei trei, aflați într-un tractor, au traversat râul Bâsca Mare pe o punte din lemn, care s-a rupt.

Potrivit ISU Buzău, salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Mărunțișu au intervenit cu o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere la un accident produs pe râul Bâsca Mare, punctul de trecere Gura Milii, în apropierea localității Varlaam.

Accidentul s-a produs în timp ce trei bărbați încercau să traverseze râul pe o punte de lemn, cu un utilaj agricol. Puntea a cedat sub greutate, iar cei trei au căzut în albia râului.

Pompierii au intervenit pentru extragerea victimelor, folosindu-se diferite sisteme și frânghii pentru aceasta, dată fiind zona greu accesibilă.

În urma evenimentului au rezultat trei victime, dintre care una decedată. Un alt bărbat în stare foarte gravă a fost preluat de elicopterul SMURD, iar cel de-al treilea a fost dus la UPU Buzău de un echipaj SMURD.

Poliția a preluat cazul, efectuând în continuare cercetări pentru a stabili condițiile în care s-a produs evenimentul.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident