x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi polițiști din Suceava au rezolvat cazul unui accident cu fuga șoferului, produs în Mureș

Doi polițiști din Suceava au rezolvat cazul unui accident cu fuga șoferului, produs în Mureș

de Redacția Jurnalul    |    07 Noi 2023   •   15:00
Doi polițiști din Suceava au rezolvat cazul unui accident cu fuga șoferului, produs în Mureș
Sursa foto: Antena 3 CNN

Doi polițiști din Suceava, Andrei și Adrian, au rezolvat cazul unui accident cu fuga șoferului, produs în județul Mureș.

Luni, IPJ Mureș a cerut IPJ Suceava darea în consemn a unui camion care în cursul aceleiași zile a accidentat, pe DN13 - E60, un pieton ce traversa strada regulamentar. Camionul a fugit de la locul accidentului, îndreptându-se către județul Brașov.

Coordonatele de deplasare nu poziționau județul Suceava pe ruta probabilă, dar IPJ Suceava s-a activat. Seara, în comuna Dorna Candrenilor, polițiștii din Vatra Dornei au oprit un camion identic cu cel semnalat, însă cu un număr de înmatriculare care se diferenția cu o singură cifră față de cel dat în urmărire.

Inițial, polițiștii au bănuit că numerele au fost falsificate.

„Un moment de perseverență și fler din partea echipajului de poliție sucevean a dus la efectuarea unor verificări suplimentare care, în final aveau să ducă la elucidarea unui caz complex, cu o dinamică pe raza mai multor județe. Echipajul rutier din cadrul Poliției Municipiului Vatra Dornei a constatat că numerele de înmatriculare sunt reale și vehiculul oprit nu a fost implicat în accidentul rutier semnalat pe raza județului Mureș, însă autoutilitara este similară ca marcă și aparține aceleiași societăți comerciale care deține și autoturismul implicat în evenimentul rutier, numărul de înmatriculare diferențiind doar cu o cifră”, transmite IPJ Suceava.

După un schimb de informații cu IPJ Mureș și IPJ Covasna, a fost stabilită identitatea șoferului implicat în accident.

„Este o zi pe care Andrei și Adrian, cei doi polițiști rutieri din cadrul Poliției Municipiului Vatra Dornei și-au dedicat-o încă o dată siguranței rutiere, dar au avut și ceva în plus ... spirit, fler și perseverență”, a adăugat IPJ Suceava.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: caz șofer poliţişti