x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cinci mașini implicate într-un accident în județul Cluj. Trei persoane au fost rănite

Cinci mașini implicate într-un accident în județul Cluj. Trei persoane au fost rănite

09 Sep 2022   •   19:23
Cinci mașini implicate într-un accident în județul Cluj. Trei persoane au fost rănite
Sursa foto: ISU Cluj

Cinci mașini au fost implicate vineri după-amiaza într-un accident soldat cu rănirea a trei persoane produs pe DN 1C, în județul Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, toate cele cinci mașini circulau pe DN 1C, dinspre Dej spre Cluj-Napoca. Din verificările preliminare, accidentul ar fi avut loc pe fondul nepăstrării distanței între autovehicule.

ISU Cluj anunță că la fața locului au intervenit două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SAJ, potrivit Mediafax.

La sosirea echipajelor, ocupanții mașinilor erau ieșitți din autovehicule.

Doi bărbați și o femeie au fost consultați de echipajele SAJ și au fost transportați la spital, pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Aceștia prezentau, la prima evaluare, afecțiuni ușoare.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit pentru a acorda primul ajutor calificat în urma unui accident rutier petrecut pe DN 1C, în apropierea localității Jucu de Mijloc.

La fața locului au fost dislocate două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SAJ, unde au găsit cinci autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea.

Doi bărbați și o femeie au fost consultați de către echipajele SAJ și au fost transportați la spital, pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Aceștia prezentau, la prima evaluare, afecțiuni ușoare” – ISU Cluj

 

×