x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cine era șoferul care ar fi provocat accidentul în Iași. Avea 30 de ani și urma să se căsătorească în această vară

Cine era șoferul care ar fi provocat accidentul în Iași. Avea 30 de ani și urma să se căsătorească în această vară

01 Feb 2022   •   11:43
Cine era șoferul care ar fi provocat accidentul în Iași. Avea 30 de ani și urma să se căsătorească în această vară
Sursa foto: ISU Iași

Radu A. a fost șoferul autocamionului care a lovit o autoutilitară și o ambulanță N28 Iaşi-Târgu Frumos. În urma accidentului șapte persoane au murit și trei au fost rănite.

Potrivit primelor informații, camionul ar fi pierdut controlul direcției în curbă, cel mai probabil din cauza vitezei. Apoi a pierdut complet controlul și a intrat frontal în autoutilitara care venea în spatele ambulanței. Atât autoutilitara, cât și ambulanța circulau regulamentar.

Tânărul avea 30 de ani și lucra la o firmă din județ. Șoferul urma să se căsătorească peste câteva luni. Unchiul şoferului de camion, presupusul vinovat pentru accidentul mortal de la Bălţaţi, susţine că baiatul lucra de patru ani la firma respectivă, potrivit Antena 3. Înainte el a mai lucrat în Anglia. Băiatul urma să se căsătorească în septembrie. Firma la care lucra avea un depozit de agregate la calea ferată din apropiere de Leţcani.

Tânărul locuia în localitatea Dumești, la aproximativ 20 de kilometri de Iași, unde își cumpărase de curând un teren pe care urma să își construiască o casă. A fost plecat la muncă în străinătate o perioadă, în Anglia, însă a revenit în țară. Tânărul intenționa să plece din nou în străinătate, potrivit Ziarul de Iași.

Apel disperat

„Azi dimineață... DN 28, județul Iași...

Din primele date, un autocamion intră pe contrasens, acroșează o ambulanță, apoi intră în coliziune frontală cu o autoutilitară.

Rezultatul: 7 persoane decedate și alte trei rănite.

STOP! Este mult prea mult...DEMULT ESTE MULT PREA MULT!

În doar câteva secunde 7 persoane și-au pierdut viața!

Vă rugăm insistent! CONDUCEȚI PREVENTIV!

Asigurați-vă temeinic atunci când intrați în depășire!

Atenția trebuie să fie la drum, nu la telefonul mobil!

Nu circulați peste viteza legală admisă, nu conduceți sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe interzise!

Nu uitați că nu sunteți singurii participanți la trafic, iar șoselele nu vă aparțin! Teribilismul vostru poate face ca această imagine să fie ultima amintire a familiei despre voi!

ÎNȚELEGEȚI O DATĂ PENTRU TOTDEAUNA!”, este un apel disperat lansat de Ministerul de Interne pe Facebook.

Salvatorii trimişi la locul tragediei au găsit cinci victime în stop cardio-respirator, iar medicii şi paramedicii au început imediat manevrele de resuscitare. Ulterior, alte două persoane au intrat în stop cardio-respirator.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe oameni.

×
Subiecte în articol: accident