x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Circulația trenurilor în stația Timișoara Nord, oprită din cauza unei garnituri care a deraiat

Circulația trenurilor în stația Timișoara Nord, oprită din cauza unei garnituri care a deraiat

de Redacția Jurnalul    |    24 Feb 2024   •   12:00
Circulația trenurilor în stația Timișoara Nord, oprită din cauza unei garnituri care a deraiat

Circulația trenurilor în stația Timișoara Nord este oprită din cauza unei garnituri care a deraiat. Accidentul a avut loc sâmbătă, înainte de prânz. Două trenuri sunt blocate în gară.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA anunță că circulația feroviară între Timișoara Nord și Timișoara Est este închisă din cauza deraierii unei garnituri goale de călători. Accidentul s-a produs în timpul unor manevre făcute în stația Timișoara Nord.

„În stația Timișoara Nord, la manevra de regarare a trenului IR 1763, de la linia 7, la linia 3, locomotiva deraiază de un boghiu, iar primul vagon de o osie, blocând circulația trenurilor în direcția Timișoara Est. Precizăm faptul că, în trenul IR 1763, care circulă în relația Iași - Timișoara Nord, nu erau călători, garnitura era goală, iar deraierea s-a produs în timpul manevrei de regarare în Grupa Tehnică”, au transmis reprezentanții CFR.

Până la „finalizarea intervențiilor de repunere pe șină a locomotivei și a vagonului, dar și retragerea garniturii trenului IR 1763 în grupa tehnică, trenurile R 11143 și R 9573 staționează temporar în gările Timișoara Est și Timișoara Nord”, mai anunță CFR.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: trenuri oprite timisoara