x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Circulație închisă, după ce un tren de marfă cu 37 de vagoane încărcate s-a defectat

Circulație închisă, după ce un tren de marfă cu 37 de vagoane încărcate s-a defectat

de Redacția Jurnalul    |    06 Iun 2024   •   09:52
Circulație închisă, după ce un tren de marfă cu 37 de vagoane încărcate s-a defectat

Circulația feroviară este închisă la această oră pe linia simplă Lainici - Pietrele Albe, din cauza defectării unui tren de marfă, în linie curentă, la km 104+800, anunță CFR SA. Trei trenuri de călători staționează în gările Lainici, Strâmbuța și Pietrele Albe.

Circulația feroviară este închisă la această oră pe linia simplă Lainici - Pietrele Albe, din cauza defectării unui tren de marfă, în linie curentă, la km 104+800, anunță CFR SA.

Trenul de marfă, care aparține operatorului național - SNTFM -, efectua un transport pe relația Brazi - Arad și are în compunere 37 de vagoane încărcate.

„Menționăm faptul că, până la sosirea locomotivei de ajutor, necesară pentru retragerea garniturii de marfă din linie curentă, trenurile de călători IR 1824, care circulă în relația Deva - București Nord, R 2083, care circulă în relația Craiova - Petroșani și R 2082, care circulă în relația Petroșani - Craiova staționează temporar în gările Lainici, Strâmbuța, respectiv Pietrele Albe. Estimăm finalizarea operațiunii de retragere a garniturii defecte de marfă și redeschiderea liniei în circa 40 - 50 de minute. CFR SA transmite scuze călătorilor din trenurile staționate temporar și îi asigură că personalul feroviar al SRCF Craiova va acorda tot suportul tehnic necesar operatorului de marfă pentru retragerea garniturii defecte în condiții de siguranță, astfel încât reînscrierea în circulație a trenurilor de călători să se realizeze în cel mai scurt timp”, spune purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: tren marfa circulatie inchisa