x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Patru copii, agresați de alți doi adolescenți pe o stradă din Galați. Agresorii aveau un cuțit

Patru copii, agresați de alți doi adolescenți pe o stradă din Galați. Agresorii aveau un cuțit

de Redacția Jurnalul    |    28 Mar 2024   •   21:15
Patru copii, agresați de alți doi adolescenți pe o stradă din Galați. Agresorii aveau un cuțit

Patru copii au fost agresați de alți doi adolescenți pe o stradă din Galați. Unul dintre agresorii avea un cuțit. Polițiștii i-au găsit pe cei doi.

Incidentul a avut loc pe strada Costache Conachi din municipiul Galați și a fost anunțat la 112. La scurt timp după apelul telefonic, la sediul Secției 3 Poliție Galați, s-au prezentat patru copii, cu vârste cuprinse între 15 - 17 ani, care au reclamat că, în timp ce se deplasau pe stradă au fost agresați fără motiv de alți doi copii

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de lovirea sau alte violențe și i-au identificat pe agresori. Este vorba despre doi copii, cu vârstele de 16 și 15 ani, ambii din municipiul Galați.

De asemenea, s-a stabilit că adolescentul de 15 ani, „în momentul agresiunii, ar fi amenințat victimele cu un obiect tăietor-înțepător (briceag) și, împreună cu celălalt minor, le-ar fi urmărit chiar și după ce acestea au traversat strada în fugă, pentru a scăpa”.

Urmărirea penală a fost extinsă cu privire la infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Adolescentul de 16 ani a fost reținut joi pentru 24 de ore, urmând ca vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Totodată, în cazul copilului de 15 ani „urmează a fi dispusă efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice pentru stabilirea discernământului, iar cercetările sunt continuate pentru probarea întregii activități infracționale a celor doi adolescenți și luarea măsurilor legale care se impun”.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: copii agresiune strada cutit