x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Alertă la Constanța! Patru copii au plecat de acasă de 4 zile și sunt de negăsit

Alertă la Constanța! Patru copii au plecat de acasă de 4 zile și sunt de negăsit

de Redacția Jurnalul    |    26 Iul 2024   •   21:08
Alertă la Constanța! Patru copii au plecat de acasă de 4 zile și sunt de negăsit

Patru copii cu vârste între 7 și 12 ani, dintre care trei frați, au dispărut de acasă, din localitatea Mereni, județul Constanța, și sunt căutați de polițiști.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Techirghiol au fost sesizați vineri cu privire la plecarea voluntară a minorilor Gelil Șaip, de 7 ani, Serdal Șaip, de 9 ani, Baran Șeip, de 10 ani și Ezen Memet, de 12 ani, toți din localitatea Mereni, județul Constanța.

Copiii au plecat împreună, de marți, în mod voluntar, de la adresa de domiciliu, fără a reveni până în prezent.

Gelil Șaip are 1,10 m înălțime, 20 de kilograme, ochi căprui, păr blond. Acesta purta, la momentul plecării, tricou și pantaloni de culoare neagră.

Serdal Șaip are 1,30 m înălțime, ochi căprui, păr blond, fața ovală.

Baran Șaip are 1,45 m înălțime, ochi căprui, păr blond, fața ovală. La momentul plecării era îmbracat cu un tricou albastru și pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră.

Ezen Memet are 1,50 m înălțime, ochi căprui, păr șaten, fața ovală. La momentul plecării era îmbracat cu un bluzon negru cu imprimeuri și pantaloni gri.

Poliția Constanța face apel la cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu acești copii să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: copil plecat politisti