x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE Crimă ȘOCANTĂ. Soț și soție, uciși în casă. Victimele aveau capetele zdrobite, posibil lovite cu toporul

UPDATE Crimă ȘOCANTĂ. Soț și soție, uciși în casă. Victimele aveau capetele zdrobite, posibil lovite cu toporul

de Vali Deaconescu    |    16 Ian 2023   •   11:27
UPDATE Crimă ȘOCANTĂ. Soț și soție, uciși în casă. Victimele aveau capetele zdrobite, posibil lovite cu toporul

Dublă crimă la Bran! Un bărbat și soția acestuia au fost uciși într-o casă din satul Șimon. Ambii au fost găsiți cu capetele zdrobite.

Update Nicu, 38 de ani, era angajat la stația SMURD din Moieciu și ar fi trebuit să se prezinte la serviciu în această dimineață. Un coleg de-al său, în momentul în care a văzut că acesta nu mai ajunge, l-a sunat pe unul dintre frații victimei, Cristi, care a vorbit cu mama acestuia și cu cumnata care era vecină de casă. 

Mama bărbatului este dărâmată de durere. Își amintește plângând că, doar cu o zi în urmă, a fost la ei acasă și le-a făcut clătite.  

Cumnata celor doi spune că, în momentul în care a ajuns la domiciliul acestora, a observat că în ușa de la intrare erau mai multe lovituri de topor. Pe cei doi i-a găsit la etaj, cu multiple traumatisme la cap. Femeia susține că nu își poate da seama cine ar fi vrut să le facă rău, pentru că erau niște ”copii deosebiți”.   

Potrivit surselor Antena 3 CNN, familia l-ar suspecta chiar pe un vecin cu care cei doi ar fi avut un conflict mai vechi bazat chiar pe o bucată de teren. Din primele informații, vecinul le-ar fi chiar văr și ar avea probleme psihice.  

Ei sunt Nicu și Alexandra, soții uciși în această dimineață în casa lor din Bran. Ușa de la intrare fusese ”deschisă” cu toporul

Stire initiala „Dublă crimă la Bran!? Evenimentul s-a petrecut în satul Șimon. O altercație între frați? Bănuit este un frate se pare. În urma evenimentului tragic, un bărbat și soția acestuia au decedat. Ambii au fost găsiți în casă cu capetele zdrobite. Barbatul lucra la SMURD Moieciu, iar soția asistentă la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov. Ambii aveau în jur de 38 ani. Se pare că au fost loviți cu toporul. Reprezentanți ai Parchetului și Poliția Stațiunii Bran se află la fața locului. Revenim!”, a anunțat ASUM, în această dimineață.

Bărbatul care a decedat avea 38 de ani. Lucra la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, punctul de lucru de la Moieciu. Se căsătorise anul trecut. Au fost descoperiți morți acasă de tatăl acestuia

"La faţa locului se efectuează cercetări cu privire la moartea a două persoane", au declarat reprezentanți ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, pentru mytex.ro

Crima dubla Bran

×
Subiecte în articol: crima dubla bran şimon