x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Crima oribilă din Pitești. Polițistul a lăsat și un bilet de adio

Crima oribilă din Pitești. Polițistul a lăsat și un bilet de adio

03 Noi 2018   •   20:14
Crima oribilă din Pitești. Polițistul a lăsat și un bilet de adio

Apar noi detalii cutremurătoare de la crima oribilă din Pitești. Polițistul a lăsat și un bilet de adio, care nu a fost încă făcut public de anchetatori, potrivit Antena 3.

Două focuri de armă s-a auzit din casa bărbatului, deși bărbatul a folosit o tehnică pentru a atenua zgomotul.

Reamintim că un bărbat şi fiul său în vârstă de 3 ani au fost găsiţi morţi, sâmbătă, într-un apartament din municipiul Piteşti.

Conform unor surse judiciare, există indicii că bărbatul, care era poliţist, şi-ar fi împuşcat mortal fiul şi apoi s-a sinucis.

Cei doi au fost găsiţi de pompieri, care au intervenit în urma unui apel la 112 făcut de mama copilului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, s-a intervenit pentru deblocarea uşii unui apartament, la solicitarea unei femei. În interior se aflau fostul soţ şi copilul de 3 ani, pentru care aveau custodie comună.

Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al IGPR, a declarat, la Antena 3: ”Polițistul a fost testat psihologic la începutul acestui an, acesta nu se afla în cercetare administrativă sau disciplinară, iar soția bărbatului în cazuă nu a depus nicio sesizare cu privire la comportamentul acestuia. Săptămâna aceasta s-a pronunțat, la notar, divorțul între cele două persoane. În dimineața aceasta, femeia a mers să-l lase pe micuț la domiciliul bărbatului, iar, pe parcursul zilei, acesta nu a mai răspuns apelurile telefonice, femeia a mers la imobil pentru a-l lua pe micuț, dar a observat că nu răspunde nimeni la ușă, atunci a sunat la 112. Polițiștii au pătruns în locuință, unde au găsit cadavrul bărbatului și pe cei al copilului de 3 ani și 7 luni. Vor fi transportate la medicină legală. Ancheta e în curs la această oră. Sunt la fața locului polițiștii sub coordonarea unui procuror.”

Se iau și probe toxicologice, pentru a vedea dacă bărbatul a consumat droguri înainte de crimă, el lucrând la antidrog. Bărbatul avea 29 de ani, a absolvit în 2011 Academia de Poliția din București, și muncea la Serviciul Antidrog din BCCO Pitești. Soția acestuia este polițistă în Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din Inspectoratul de Poliție Județean Argeș. 

×