x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Scene cumplite! Mamă şi fiu, găsiţi morți într-un apartament din Tg. Mureș

Scene cumplite! Mamă şi fiu, găsiţi morți într-un apartament din Tg. Mureș

de Redacția Jurnalul    |    16 Feb 2024   •   21:36
Scene cumplite! Mamă şi fiu, găsiţi morți într-un apartament din Tg. Mureș

Un bărbat de 57 de ani și mama acestuia, de 88 de ani, au fost găsiți morți, vineri, într-un apartament din Tg. Mureș. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

„La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 16.10, Poliția municipiului Târgu Mureș a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, la o locuință din cartierul Aleea Carpați s-ar afla două persoane decedate. La locația indicată în apel au fost dirijați și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic, pentru efectuarea activităților specifice de cercetare la fața locului. Polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificat trupul unui bărbat de 57 de ani și a unei femei de 88 de ani”, transmite IPJ Mureș.

Potrivit polițiștilor, medicii au constatat că aceștia nu mai prezentau semne vitale, trupurile celor doi fiind transportate la Institutul de Medicină Legală Târgu Mureș, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor de deces.

În cauză, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: deces bărbat femeie