x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Detalii CUTREMURĂTOARE în cazul incendiului din Constanța în care au murit o femeie și un bebeluș

Detalii CUTREMURĂTOARE în cazul incendiului din Constanța în care au murit o femeie și un bebeluș

06 Sep 2017   •   14:32
Detalii CUTREMURĂTOARE în cazul incendiului din Constanța în care au murit o femeie și un bebeluș

Anchetatorii descoperă detalii șocante în cazul incendiului din 1 septembrie din Constanța, în care o femeie și un copil au murit iar un bărbat și un alt copil au fost intubați și internați în spital.

Din informațiile pe care le-au obținut jurnaliștii de la publicația replicaonline.ro reiese că femeia ar fi înjunghiat bebelușul.
Copilul prezenta plăgi tăiate la nivelul toracelui și abdomenului, de unde și ipoteza că femeia ar fi înjunghiat copilul în timp ce apartamentul ardea, deoarece micuțul încă respira când incendiul era în toi iar decesul a survenit în urma intoxicației cu monoxid de carbon.

Femeia, care provenea din Ucraina, avea certuri frecvente cu soțul său iar după nașterea celui de-al doilea copil, conflictul dintre cei doi s-a acutizat, bărbatul susținând că cel mic nu ar fi al lui, el fiind frecvent plecat în Germania la muncă.

O primă concluzie care ar putea fi trasă este că femeia a vrut să încheie socotelile cu viața împreună cu copii ei, cu atât mai mult cu cât aceasta se pare că suferea de depresie post-natală.
 

×
Subiecte în articol: incendiu