x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Deținutul evadat din Penitenciarul Timișoara a fost prins

Deținutul evadat din Penitenciarul Timișoara a fost prins

05 Mai 2022   •   10:23
Deținutul evadat din Penitenciarul Timișoara a fost prins

Deținutul evadat miercuri, dintr-un punct de lucru al Penitenciarului Timișoara, a fost prins joi în localitatea Oloșag, județul Timiș.

Deținutul a fost identificat și capturat joi, în localitatea Oloșag, județul Timiș, de către o echipă mixtă formată din angajați ai Penitenciarului Timișoara și Ministerului Afacerilor Interne.

A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara.

„De asemenea, pentru deținut se va declanşa procedura disciplinară și, în funcţie de rezultatele acesteia, se vor dispune măsurile legale. Având în vedere că fapta săvârșită este asimilată evadării, reiterăm că aceasta se pedepsește conform prevederilor art. 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani”, informează Penitenciarul Timișoara.

Deținutul a reușit să evadeze, miercuri, dintr-un punct de lucru al Penitenciarului Timișoara. Mois Gheorghe Grigore, în vârstă de 30 de ani, condamnat definitiv la 1 an, 3 luni de închisoare pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, clasificat în regim semideschis, a părăsit punctul de lucru interior aflat în cadrul secției exterioare Buziaș.

Părăsirea fără autorizare a locului de deținere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte cu închisoare de la șase luni la trei ani.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: detinut