x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Dino Parc Râșnov și Tedi îi invită pe copii la Festivalul Veseliei

Dino Parc Râșnov și Tedi îi invită pe copii la Festivalul Veseliei

de Redacția Jurnalul    |    25 Apr 2024   •   15:15
Dino Parc Râșnov și Tedi îi invită pe copii la Festivalul Veseliei

Dino Parc Râșnov și Tedi îi invită pe copii la Festivalul Veseliei

În perioada 1-6 mai 2024, cu ocazia minivacanței de 1 Mai și Paște, Dino Parc Râșnov, împreună cu Tedi, îi așteaptă pe vizitatori la Festivalul Veseliei. De Paște, copiii sunt invitați la o vânătoare de ouă specială, cu premii surpriză, în cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei. În plus, Dino și Tedi le-au pregătit celor mici atelier de crafts, concursuri de dans și o mulțime de alte jocuri distractive.

Între 1-6 mai, Dino Parc Râșnov organizează o serie de activități senzaționale pentru cei mici, oferindu-le experiențe inedite și promoții speciale. Astfel, în ziua de 1 mai, copiii se vor bucura de o reducere de 20% la biletele de intrare, iar pe 2 mai distracția senzorială e garantată, căci copii se bucură de acces gratuit la Labirintul cu lasere. Ziua de 3 mai aduce o reducere de 30% la Traseul de aventură, unde curajul și îndemânarea vor fi puse la încercare. Iar 5 mai, prima zi de Paște, când parcul se va deschide la ora 11:00, va fi o zi plină de voie bună, cu o vânătoare de ouă specială și multe premii grozave, oferite de Dino și Tedi. Pe 6 mai continuă promoțiile festive, care aduc 30% reducere la Dino Trenuleț.

Cea mai iubită și așteptată activitate de Paște la Dino, Egg Hunt, revine anul acesta mai distractivă ca niciodată! Astfel, participanții au șansa de a câștiga ouă surpriză din partea Dino, dar și premii speciale de la Tedi, ascunse printre dinozauri. În restul zilelor de vacanță, de miercuri până sâmbătă, dinozaurii au pregătit Dino Hunt, o cursă cu indicii ce îi va purta pe copii într-o aventură palpitantă, la finalul căreia vor primi premii din partea Dino și Tedi.

 

 

 

×