x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Scene șocante la un liceu din Hațeg! Două eleve și-au snopit în bătaie o colegă

Scene șocante la un liceu din Hațeg! Două eleve și-au snopit în bătaie o colegă

de Redacția Jurnalul    |    02 Feb 2024   •   20:45
Scene șocante la un liceu din Hațeg! Două eleve și-au snopit în bătaie o colegă

Două eleve de 16, respectiv 17 ani, și-au bătut cu pumnii și picioarele o colegă în vârstă de 17 ani. Fata bătută și-a chemat sora în vârstă de 23 de ani în ajutor, iar aceasta a intrat în școală și a lovit una dintre eleve. Poliția a deschis o anchetă.

Poliția orașului Hațeg a fost sesizată telefonic de către reprezentanta unui liceu din Hațeg despre faptul că, joi dimineața, atât în zona adiacentă a unității școlare, cât și în incinta școlii a avut loc un conflict spontan între mai multe eleve.

Polițiștii hunedoreni au mers la fața locului cu un echipaj de jandarmi, iar în urma verificărilor s-a stabilit că joi dimineața, în jurul orei 07:30, pe strada Aurel Vlaicu, din orașul Hațeg, a avut un conflict spontan care a degenerat în acte de violență. Astfel, două eleve, în vârstă de 16 și, respectiv de 17 ani, au lovit-o cu pumnii și picioarele pe o colegă de școală, în vârstă de 17 ani.

După doar 10 minute, eleva agresată și-a contactat sora, o tânără în vârstă de 23 ani, solicitându-i ajutorul. Aceasta a intrat în incinta unei săli de clasă, unde a lovit-o pe minora de 17 ani, cea care i-ar fi agresat sora.

Totodată, după alte 10 minute, tânăra de 23 de ani, împreună cu sora sa, în timp ce se aflau pe strada Piața Unirii, din orașul Hațeg, în zona adiacentă unității școlare, au aplicat lovituri cu pumnii și picioarele asupra minorei de 16 ani, care ar fi participat și ea la agresiunea inițială, dar și unei prietene a acesteia, care este tot în vârstă de 16 ani.

„Unitatea de învățământ a fost verificată periodic de către structurile de ordine și siguranță publică ale poliției și jandarmeriei, fiind desfășurate activități de menținere a ordinii și liniștii publice în zona adiacentă unității de învățământ, ultima mențiune din registrul destinat siguranței școlare fiind înregistrată la data de 30 ianuarie 2024 (dată la care polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hațeg au desfășurat o acțiune preventivă, cu ocazia Zilei Internaționale pentru Nonviolență în Școală). Datele preliminare indică o circumstanță posibilă care ar fi generat conflictul spontan prin aceea că din cauza uneia dintre eleve ar fi întârziat microbuzul școlar cu care minorele fac naveta la unitatea școlară”, transmite, vineri, poliția Hunedoara.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe, cercetările urmând a stabili circumstanțele comiterii faptei și participația concretă a fiecărei persoane bănuite.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: elevă liceu bataie