x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Familie cu un copil de 6 ani, rămasă blocată cu mașina în zăpadă

Familie cu un copil de 6 ani, rămasă blocată cu mașina în zăpadă

de Redacția Jurnalul    |    26 Noi 2023   •   17:40
Familie cu un copil de 6 ani, rămasă blocată cu mașina în zăpadă

O familie cu un copil de 6 ani a rămas duminică blocată cu mașina din cauza zăpezii pe un platou din comuna Perișani, județul Vâlcea.

Duminică, în jurul orei 15.00, jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție Brezoi au intervenit pentru a ajuta o familie care rămăsese înzăpezită cu mașina pe un platou din comuna Perișani.

Jandarmii vâlceni au observat mașina ieșită de pe partea carosabilă, imobilizat în zăpadă. Cei doi adulți, un bărbat și o femeie, depuneau eforturi pentru a-și elibera mașina din nămeti, dar lipsa uneltelor adecvate îi împiedica să-și continue călătoria. Condițiile meteorologice dificile, cu viscol puternic, au complicat misiunea lor, iar încercările timp de aproximativ 30 de minute nu au avut succes.

Jandarmii au intervenit și i-au ajutat să scoată autovehiculul din zăpadă.

Membrii familiei au spus că au ales să viziteze comuna Perișani pentru a se bucura de peisajul de iarnă și de zăpadă, în compania fiului lor în vârstă de 6 ani. Aceștia nu au avut nevoie de asistență medicală și au putut să-și continue călătoria în siguranță.

 

×
Subiecte în articol: familie zăpadă jandarmi