x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O femeie de 35 de ani, din Ilfov, a fost găsită moartă într-o cameră de hotel din Pitești

O femeie de 35 de ani, din Ilfov, a fost găsită moartă într-o cameră de hotel din Pitești

de Redacția Jurnalul    |    05 Iul 2024   •   13:45
O femeie de 35 de ani, din Ilfov, a fost găsită moartă într-o cameră de hotel din Pitești

O femeie de 35 de ani, din Ilfov, a fost găsită, vineri, moartă într-o cameră de hotel din Pitești. Din primele verificări, nu au fost descoperite urme de violență, iar pentru stabilirea cauzei decesului urmează să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale.

„În ziua de 5 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că în camera unei unități de cazare din municipiul Pitești a fost găsită o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, constatând că persoana decedată este o femeie de 35 de ani, din județul Ilfov”, transmite IPJ Argeș.

A fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, în care cercetările se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

„Din primele verificări, nu au fost descoperite urme de violență, iar pentru stabilirea cauzei decesului urmează să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale. Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată în finalul comunicatului.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: femeie deces hotel