x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Femeie găsită moartă, într-un apartament cuprins de flăcări

Femeie găsită moartă, într-un apartament cuprins de flăcări

de Redacția Jurnalul    |    14 Dec 2023   •   08:46
Femeie găsită moartă, într-un apartament cuprins de flăcări

O femeie de 90 de ani a fost găsită moartă într-un apartament din Pitești, afectat în noaptea de miercuri spre joi de un incendiu.

Polițiștii din Pitești au fost sesizați la miezul nopții, prin apel la 112, cu privire la un incendiu ce se manifesta într-un apartament din municipiul Pitești.

La fața locului au intervenit polițiștii Secției 3 Pitești, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, incendiul fiind lichidat de echipajele de pompieri.

În apartament a fost găsită o femeie de 90 de ani, care se afla în stop cardio-respirator. Echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare, conform protocolului, dar fără rezultat, femeia fiind declarată decedată.

Cercetările au fost preluate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Pitești, în cauză fiind înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și ucidere din culpă, sub supravegherea unității de Parchet competente.

Cauza decesului urmează să fie stabilită după efectuarea autopsiei, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: incendiu femeie moarta