x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Femeie rănită de o bucată de tencuiala căzută de pe un bloc din Târgu Jiu

Femeie rănită de o bucată de tencuiala căzută de pe un bloc din Târgu Jiu

18 Oct 2018   •   14:02
Femeie rănită de o bucată de tencuiala căzută de pe un bloc din Târgu Jiu

O femeie de 40 de ani a fost rănită uşor, joi, după ce tencuiala de pe un bloc cu patru etaje din zona centrală a municipiului Târgu-Jiu s-a desprins şi a lovit-o, a informat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale, Alexandra Petriţa. 

Potrivit sursei citate, poliţiştii locali care se aflau în zonă au izolat suprafaţa pe care a căzut tencuiala, iar un trecător a solicitat o ambulanţă. 

"Un echipaj al Poliţiei Locale a Municipiului Târgu-Jiu a sesizat momentul când o persoană a fost accidentată în strada Unirii de o bucată de tencuială desprinsă de pe un bloc şi a luat măsura izolării perimetrului pentru siguranţă. Totodată, o echipă de la Biroul Protecţie Mediu şi Disciplină în Construcţii se află la faţa locului pentru verificări", a precizat Alexandra Petriţa. 

Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Târgu-Jiu cu un traumatism minor, fiind în stare stabilă şi conştientă, a menţionat managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, Constantin Mitroi. AGERPRES

×