x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale A furat o motocicletă și a intrat cu ea într-un cap de pod. Tânărul fără permis a murit pe loc

A furat o motocicletă și a intrat cu ea într-un cap de pod. Tânărul fără permis a murit pe loc

de Redacția Jurnalul    |    18 Aug 2023   •   10:25
A furat o motocicletă și a intrat cu ea într-un cap de pod. Tânărul fără permis a murit pe loc
Sursa foto: Observatorulph.ro

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, care conducea un motociclu în Valea Călugărească, județul Prahova, a murit, după ce a intrat în șanțul de scurgere a apei pluviale și apoi a acroșat un cap de pod.

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Ploiești au fost sesizați, în noaptea de joi spre vineri despre accidentul de pe DC 63, din comuna Valea Călugărescă.

Polițiștii au stabilit faptul că un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Valea Călugărească, în timp ce conducea un motociclu, a pierdut controlul direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă. Bărbatul a intrat în șanțul de scurgere a apei pluviale, ulterior acroșând un cap de pod.

În urma accidentului, tânărul a fost declarat decedat de echipajul medical sosit la fața locului.

Din cercetări, s-a stabilit faptul că tânărul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar motociclul fusese sustras din fața unei locuințe, pentru a-l conduce.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, furt în scop de folosință și conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

(sursa: Mediafax)

×