x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Furt, dintr-un cabinet stomatologic din Galați

Furt, dintr-un cabinet stomatologic din Galați

de Redacția Jurnalul    |    12 Ian 2024   •   15:30
Furt, dintr-un cabinet stomatologic din Galați

Mai multe persoane necunoscute au furat o sumă de bani dintr-un cabinet stomatologic din orașul Galați. Hoții ar putea fi identificați cu ajutorul înregistrărilor de pe camerele de supraveghere.

Incidentul a avut loc joi seara. Secția 2 Poliție Galați a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că dintr-un cabinet stomatologic, situat pe strada Siderurgiștilor, din municipiul Galați, a fost sustrasă o sumă de bani.

„În urma cercetării efectuate la fața locului, precum și din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că la data mai sus menționată, în jurul orei 19:00, în timp ce un bărbat, cu vârsta de 42 de ani, se afla în incinta cabinetului pentru unele lucrări medicale stomatologice, persoane necunoscute ar fi pătruns în holul locației și ar fi sustras suma de 2500 de lei și o cheie auto, dintr-un buzunar al hainei acestuia aflată la cuier”, au transmis polițiștii.

Anchetatorii au luat înregistrările de la camerele de supraveghere video și au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: furt cabinet stomatologic