x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Gigi Becali, despre construcția bisericii din Pipera: Mă întreb cum de mi-a dat Dumnezeu mie să fac așa ceva? Om nemernic

Gigi Becali, despre construcția bisericii din Pipera: Mă întreb cum de mi-a dat Dumnezeu mie să fac așa ceva? Om nemernic

de Redacția Jurnalul    |    07 Apr 2024   •   15:20
Gigi Becali, despre construcția bisericii din Pipera: Mă întreb cum de mi-a dat Dumnezeu mie să fac așa ceva? Om nemernic
Sursa foto: Antena 3 CNN | Captură video Youtube Hailadrum

Patronul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit detalii uluitoare despre construcția bisericii monumentale din Nordul Capitalei. În cadrul unei declarații, Becali a descris proiectul ca fiind „cea mai frumoasă biserică din Balcani din ultima sută de ani", investind nu mai puțin de 20 de milioane de euro în acest lăcaș sfânt.

În timp ce vorbea despre misiunea sa divină, Becali a exprimat o profundă emoție, menționând că se întreabă de fiecare dată cum de a fost ales să realizeze această lucrare. „Eu mai și plâng. Mă întreb cum de mi-a dat Dumnezeu mie să fac așa ceva? Om nemernic. Am fost om nemernic la viața mea. Și încă mai sunt. Nu vezi, cum mă întărâtă cineva, cum mă cert. Mai ridic două cruci. Crucea de pe clopotniță și cealaltă. Sunt cinci acum, mai trebuie încă două", a declarat el, potrivit Fanatik.

Biserica, care se estimează că va fi finalizată în 2-3 ani, va avea un interior decorat cu aur, iar Becali și-a exprimat dorința ca Patriarhia să-i aprobe cel puțin 4-5 preoți pentru a sluji în acest lăcaș unic.

În plus, Becali crede ferm că, odată ce lucrarea va fi finalizată, echipa sa de fotbal se va califica din nou în grupele Ligii Campionilor. "Dacă ai greutăți biserică, biserică, biserică, biserică! Maica Domnului ajută-mi, Hristos, Hristos, Hristos și se rezolvă!", a subliniat el.

„Dacă ai greutăți biserică, biserică, biserică, biserică! Maica Domnului ajută-mi, Hristos, Hristos, Hristos şi se rezolvă!

Ochii Domnului spre cei drepți privesc și urechea Lui la rugăciunea lor. Fața Lui spre cei păcătoși, ca să piară pe moștenirea lor.

Păi dacă ochii Domnului și urechea Lui e pe rugăciune, păi ţipă să te asculte Dumnezeu, că nu trebuie să țipi acuma cu gura, ci cu inima.

Să picure sânge în inima ta și să asculte Dumnezeu rugăciunea. Că inima smerită Dumnezeu nu o va urgisi. Dumnezeu ascultă rugăciunea și împlinește!

Desfătează-te în Domnul și împlinește dreptatea Lui și va împlini El toate cele inimii tale. Adică eşti bolnav? Maica Domnului fă-mă bine, Iisuse Hristoase și el va împlini.

Că noi trebuie să cerem numai pâinea cea de toate zilele, ca în Tatăl Nostru. Asta putem şi avem noi voie să cerem. Dar el ştie cererea inimi tale. El ştie mai bine şi face de o mie de ori mai bine decât ce vrei tu", a explicat Gigi Becali în ediția specială de la Antena 3 CNN

×
Subiecte în articol: gigi becali biserica pipera