x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Grav accident rutier pe DN1, între Cluj şi Oradea

Grav accident rutier pe DN1, între Cluj şi Oradea

09 Mar 2017   •   14:33
Grav accident rutier pe DN1, între Cluj şi Oradea

Un grav accident de circulație produs joi la amiază pe DN1, a dus la blocarea traficului rutier între Cluj și Oradea, cozile de mașini întinzându-se pe o distanță de mai mulți kilometri.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza unui accident în care au fost implicate două autovehicule, circulaţia auto este blocată pe DN1E60, la kilometrul 506+ 300 de metri, între localităţile Huedin şi Cluj Napoca, pe raza localităţii Căpuşu.

Din câte se pare, două autovehicule au intrat în coliziune violentă, accidentul provocând paralizarea circulației rutiere în zonă până la finalizarea intervenției echipajelor de salvare și poliție.

Conform participanților la trafic, accidentul s-a produs la ieșire din Căpușu Mic spre Dumbrava, unde un autotren s-a răsturnat în afara părții carosabile. Pentru îndepărtarea autotrenului a fost solicitată o macara, care să ridice mastodontul din șanț. Intervenția, extrem de dificilă, face ca traficul rutier să fie în continuare blocat.

×