x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Împuşcat accidental la o partidă de vânătoare din Bistrița-Năsăud

Împuşcat accidental la o partidă de vânătoare din Bistrița-Năsăud

16 Ian 2021   •   18:56
Împuşcat accidental la o partidă de vânătoare din Bistrița-Năsăud

Un bărbat a fost împuşcat din greșeală, sâmbătă, la o partidă de vânătoare din Bistrița-Năsăud. Echipajul medical a mers pe jos doi kilometri pentru a ajunge la el, zona fiind greu accesibilă.

Polițiștii anunță că incidentul s-a produs în localitatea Rebrișoara, unde o persoană a fost rănită la o partidă de vânătoare și a ajuns la spital.

A fost identificată persoana rănită ca fiind un bărbat de 47 de ani, din Parva.

„Se pare că acesta se afla la o partidă autorizată de vânătoare, desfășurată pe raza fondului de vânătoare nr.10 Rebrișoara și ar fi fost împușcat accidental de un vânător în vârstă de 47 de ani, din Rebrișoara”, transmite Poliția Bistrița-Năsăud.

Cazul a fost preluat de polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase care fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

La rândul său, ISU informează că a acordat primul ajutor medical unui bărbat în vârstă de 47 de ani, care avea o plagă împușcată în coapsă.

Incidentul s-a petrecut în pădure, într-o zonă greu accesibilă.

„Pentru a ajunge la victimă, echipajul medical a mers pe jos aproximativ doi kilometri. Victima a fost găsită cu o ușoară hipotermie, conștientă și cooperantă, prezenta o plagă împușcată la nivelul coapsei și a fost transportată la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale de specialitate”, este anunțul ISU Bistrița-Năsăud.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: impuscat accidental