x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu într-un centru comercial din Giurgiu. Flăcările au distrus mii de articole vestimentare

Incendiu într-un centru comercial din Giurgiu. Flăcările au distrus mii de articole vestimentare

27 Sep 2022   •   10:20
Incendiu într-un centru comercial din Giurgiu. Flăcările au distrus mii de articole vestimentare

Un incendiu a izbucnit în noaptea de luni spre marți într-un magazin de haine din municipiul Giurgiu. Flăcările nu s-au extins la magazinele din vecinătate, dar au distrus mai multe pachete cu haine.

”Azi-noapte, pompierii au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit în depozitul unui magazin situat în centrul comercial de la intrarea în municipiul Giurgiu. Acesta s-a manifestat cu degajări de fum într-o magazie în care erau depozitate haine.

‍ La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu două autospeciale de stingere, o descarcerare și o ambulanță SMURD. Aceștia au constatat faptul că nu exista riscul ca incendiul să se propage la celelalte magazine din apropiere și au luat măsuri pentru aerisirea tuturor spațiilor afectate.

În incendiu au ars trei paleți cu haine (aproximativ 5.000 de articole) și instalația electrică aferentă magazinului. De asemenea, s-au deteriorat circa 500 de articole depozitate pe un alt palet, ușile din fața și din spatele magazinului respectiv, iar parchetul din interior a fost inundat cu apă, pe o suprafață de 20 mp.

Alte patru spații comerciale au fost inundate cu fum.

❗️Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul”, scriu reprezentanții ISU Giurgiu.

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×