x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incident incredibil la Oradea! Un băieţel de doar doi ani a ajuns la spital, după ce s-a electrocutat la un bancomat

Incident incredibil la Oradea! Un băieţel de doar doi ani a ajuns la spital, după ce s-a electrocutat la un bancomat

01 Apr 2018   •   11:54
Incident incredibil la Oradea! Un băieţel de doar doi ani a ajuns la spital, după ce s-a electrocutat la un bancomat

Un copil de doi ani a ajuns, sâmbătă seara, de urgenţă la spital, după ce s-a electrocutat la un bancomat din Oradea.Potrivit delcaraţiilor părinţilor, cel mic se afla în braţele tatălui, iar la un moment dat s-a aplecat spre aparat, l-a atins si s-a electrocutat.

Micuțul a căzut la pământ și a fost transportat de urgenţă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea. Băieţelul a suferit arsuri ușoare la degete, însă nu a rămas internat, ci a fost externat la cerere.

 

„Poliţiştii bihioreni au fost sesizaţi în jurul orei 19:38 de către tatăl minorului. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului de Investigare a Infracţiunilor Contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, iar cercetările vor continua pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor care s-a produs, urmând ca în funcție de rezultat să fie luate măsurile legale”, a declarat pentru Bihon.ro, comisarul IPJ Bihor, Alina Dinu.

Echipajele de intervenţie ajunse la faţa locului au verificat dacă ATM-UL are vreo defecţiune şi ulterior a fost dezafectat. http://www.observator.tv

×
Subiecte în articol: copil electrocutat bancomat