x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incredibil! Un poliţist din Hunedoara a fost rănit în încercarea de a opri o maşină furată, condusă de un minor

Incredibil! Un poliţist din Hunedoara a fost rănit în încercarea de a opri o maşină furată, condusă de un minor

28 Ian 2019   •   17:40
Incredibil! Un poliţist din Hunedoara a fost rănit în încercarea de a opri o maşină furată, condusă de un minor

Un ofiţer de poliţie din Petroşani a fost rănit luni, pe o stradă din localitate, în timp ce încerca să oprească o maşină furată, condusă de un tânăr de 16 ani, care a încercat să fugă cu autoturismul după ce a fost identificat de un echipaj de poliţie, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Tânărul a refuzat să oprească maşina la vederea poliţiştilor, iar ofiţerul rănit a fost târât, agăţat de portiera autoturismului, până când autovehiculul s-a oprit într-un gard.

Maşina a fost furată duminică, din municipiul Hunedoara, după ce proprietarul acesteia a lăsat-o parcată, cu cheile în contact, în apropierea blocului în care locuieşte.

Un agent de poliţie din Petroşani, aflat în timpul liber, a observat, luni, autovehiculul pe o stradă din Petroşani şi a solicitat ajutorul colegilor săi din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Petroşani, care s-au deplasat în teren pentru a-l prinde pe autorul faptei.

"În momentul în care poliţiştii s-au apropiat de maşină, cel aflat la volan a demarat, iar în încercarea de a fugi de oamenii legii, a avariat două maşini aflate în zonă. De asemenea, l-a rănit pe unul dintre poliţişti, un ofiţer din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, după care s-a oprit cu maşina într-un gard. Cel aflat la volan l-a târât câţiva metri pe poliţistul care s-a prins de portieră, în încercarea de a opri maşina. Poliţistul are fractură la un deget", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

După ce a abandonat maşina, adolescentul de 16 ani, care este din Hunedoara, a încercat să fugă, însă a fost prins şi imobilizat de colegii poliţistului rănit.

Tânărul a fost condus la sediul Poliţiei Petroşani pentru audieri. El va fi cercetat pentru furt calificat, conducere fără permis, distrugere şi ultraj.

Ofiţerul de poliţie rănit a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. AGERPRES

×