x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Jandarmii din Ploiești au fost aplaudați și felicitați

Jandarmii din Ploiești au fost aplaudați și felicitați

04 Feb 2017   •   11:43
Jandarmii din Ploiești au fost aplaudați și felicitați

Protestul de la Ploieşti s-a încheiat, vineri seară, după şase ore, iar la finalul acestuia, manifestanţii i-au aplaudat şi felicitat pe jandarmi, scandând "Jos pălăria, Jandarmeria". Manifestaţia a durat şase ore, timp în care mii de oameni, aproximativ 6.000 în punctul maxim al protestului, au mărşăluit pe distanţe de mai mulţi kilometri, trecând inclusiv prin faţa DNA Ploieşti şi scandând împotriva Guvernului şi a PSD, îndemnându-i pe ploieşteni să iasă în stradă. 

Protestatarii au avut steaguri, vuvuzele şi pancarte de mari dimensiuni cu versuri ale trupei BUG Mafia şi mesaje precum "Altă întrebare: de ce vă zice lumea "ciordache"?", "Acasă e cald şi bine, dar eu strig şi pentru tine", "Vă mulţumim pentru că ne uniţi şi ne faceţi mai puternici", "Mama nu vrea pensie mărită, vrea nepoţi cu viitor", "Votul care vi s-a dat nu dă liber la furat" şi "Protestăm pentru că doare. Altă întrebare?". 

În stradă au ieşit persoane de toate vârstele, inclusiv foarte mulţi copii, iar unul dintre manifestanţi a venit cu un câine la gâtul căruia a agăţat o pancartă cu mesajul "Nu puteţi cumpăra toate speciile". 

Pe parcurs, jandarmii au împărţit manifestanţilor flyere cu mesajul "#Nu Aşa# Jandarmeria protejează", prin care îi îndemnau să se delimiteze de cei care produc violenţe şi să se îndepărteze de zonele unde au loc conflicte. 

La finalul protestului, participanţii le-au mulţumit jandarmilor, i-au aplaudat şi au scandat "Jos pălăria, Jandarmeria". 

Potrivit Agerpres, manifestaţii similiare au avut loc, potrivit autorităţilor, în municipiul Câmpina şi la Breaza.

×
Subiecte în articol: jandarmi ploiesti proteste