x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Razie de amploare în Galați la jucători de barbut. 25 de bărbați, amendați

Razie de amploare în Galați la jucători de barbut. 25 de bărbați, amendați

de Redacția Jurnalul    |    31 Mar 2024   •   22:20
Razie de amploare în Galați la jucători de barbut. 25 de bărbați, amendați

Polițiștii din Galați au făcut în noaptea de sâmbătă spre duminică o razie de amploare într-o zonă din oraș unde se juca barbut. 25 de bărbați au fost depistați și amendați.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Galați de la Secțiile 1-5 și de la Biroul Rutier, cu sprijinul luptătorilor SAS și a jandarmilor, au descins, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la o locație situată pe bulevardul George Coșbuc din oraș, unde se dețineau date cu privire la faptul că mai multe persoane ar fi organizat și participat la jocuri de noroc, altele decât cele autorizate potrivit legii.

Au fost depistați 25 de bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 60 de ani, cărora le-au fost efectuate controale corporale.

În timpul intervenției, au fost verificate și 14 autovehicule care se aflau în apropierea locației, iar în urma acestor activități au fost găsite patru cuțite de diferite dimensiuni. Acestea au fost ridicate în vederea confiscării.

De asemenea, asupra participanților la activitățile ilegale au fost găsite și ridicate sumele de bani aflate în posesia acestora, în valoare totală de 9000 de euro și 21.313 de lei.

După identificare, persoanele au fost duse la sediul IPJ Galați, pentru verificări suplimentare și pentru implementarea în bazele de date ale Poliției Române.

Totodată, a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă față de toți participanții, valoarea totală a acestora fiind de 37.500 de lei.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: jocuri de noroc poliţie