x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale La un pas să îşi omoare fraţii după ce un şofer s-a zdrobit cu maşina de un cap de pod

La un pas să îşi omoare fraţii după ce un şofer s-a zdrobit cu maşina de un cap de pod

08 Mar 2017   •   17:39
La un pas să îşi omoare fraţii după ce un şofer s-a zdrobit cu maşina de un cap de pod

O maşina, în care se aflau trei fraţi, s-a izbit violent de un cap de pod, în timp ce şoferul, în vârstă de 23 de ani, încerca să fugă de un echipaj de poliţie. 

Accidentul s-a petrecut marţi, în jurul orei 14.00, pe DN 2E, pe raza comunei Horodnic de Sus. Maşina condusă de şoferul fugar a fost la un pas de a lovi un alt autoturism care circula regulamentar, din sens opus, după care s-a lovit violent de podeţ. 

Din fericire, cei trei fraţi au scăpat cu leziuni minore.

Samuel Beghean, în vârstă de 23 de ani, din Voitinel, care conducea autoturismul Saab, cu volan pe dreapta a refuzat să oprească în momentul în care un echipaj de poliţie a vrut să îl tragă pe dreapta.

„Şoferul şi-a continuat deplasarea, a demarat în trombă şi a fost urmărit cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune pe o distanţă de aproximativ 1,5 kilometri. Pe raza comunei Horodnic de Sus, într-o curbă deosebit de periculoasă, şoferul a pierdut controlul asupra volanului, iar maşina a părăsit carosabilul, lovind timpanul unui podeţ”, a declarat comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene Suceava.

Sursa: monitorulsv.ro

×