x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Mai multe zone din Ilfov şi Ialomița răman fără energie electrică

Mai multe zone din Ilfov şi Ialomița răman fără energie electrică

21 Sep 2022   •   18:08
Mai multe zone din Ilfov şi Ialomița răman fără energie electrică

Mai multe localități din județele Ilfov și Ialomița rămân fără curent electric în noaptea de miercuri spre joi și joi, din cauza unui transport agabaritic de peste 8 metri înălțime.

Companiile E-Distribuție Muntenia și E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea temporară a alimentării cu energie electrică într-o serie de localități din județele Ilfov și Ialomița, pentru a permite un transport agabaritic de peste opt metri înălțime.

Peste 10 echipe se vor afla pe teren în noaptea de miercuri spre joi pentru a oferi asistență și a permite tranzitul în siguranță al utilajului agabaritic.

Echipele vor întrerupe tensiunea, vor îndepărta și repune pe poziții liniile electrice de pe traseu pe parcursul tranzitului.

Următoarele localități vor fi afectate de întreruperea temporară:

Județul Ilfov, în zilele de 21 și 22 septembrie 2022:

• între orele 23:00-07:00 – Pantelimon, Șoseaua Cernica (zona dintre strada Ștrandului și strada Fericirii)
• între orele 00:00-08:00 – Afumați, Șoseaua București-Urziceni (DN 2) și străzile adiacente (începând de la Șoseaua de Centură, până la ieșirea din Afumați către Urziceni; Șoseaua de Centură și străzile adiacente între Silozul de la Constantin David și SC Romvac; localitatea Piteasca), Găneasa, sat Șindrilița

Județul Ialomița, în data de 22 septembrie 2022:

• între orele 10:00-14:00 – Sinești,Cătrunești, Lilieci
• între orele 17:00-23:00 – Movilița, Coșereni, Bărbulești, Jilavele, Malu Roșu, Armășești, Nenișori, Cotorca, Ciocârlia, Slătioarele, parțial Urziceni.

(sursa: Mediafax)

×