x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trei persoane au căzut într-un bazin adânc de aproximativ cinci metri din județul Sibiu. Un bărbat de 35 de ani a murit

Trei persoane au căzut într-un bazin adânc de aproximativ cinci metri din județul Sibiu. Un bărbat de 35 de ani a murit

de Redacția Jurnalul    |    10 Iun 2024   •   17:15
Trei persoane au căzut într-un bazin adânc de aproximativ cinci metri din județul Sibiu. Un bărbat de 35 de ani a murit
Sursa foto: Hepta

Trei persoane au căzut într-un bazin adânc de aproximativ cinci metri dintr-o localitate din județul Sibiu. Autoritățile au organizat o misiune de salvare. La fața locului au fost trimiși reprezentanți ISU și de la Serviciul de Ambulanță.

ISU Sibiu anunță că pompierii sibieni intervin în localitatea Hașag pentru a salva „trei persoane care din primele informații ar fi căzute într-un bazin adânc de aproximativ 5 metri”.

Misiunea este în derulare la ora redactării știrii. În misiune au fost trimise o autospecială de stingere, o autoscară și o autospecială de transport personal și victime multiple,

De asemenea, la fața locului intervin și două ambulanțe SAJ dintre care una cu medic.

Salvatorii care au ajuns la fața locului au constatat că este vorba despre un bazin de canalizare. Cele trei victime au fost scoase din bazin.

Potrivit echipelor de intervenție de la ISU, un bărbat în vârstă de 48 de ani cu traumatism facial a fost preluat de o ambulanță SAJ și este transportat la UPU Sibiu.

Un alt bărbat în vârstă aproximativ 37 de ani a fost extras inconștient, în stop cardio-respirator. S-au aplicat de urgență manevre de resuscitare și a răspuns manevrelor. A fost preluat de ambulanță SAJ L, fiind transportat la UPU Sibiu.

Al treilea bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani a fost extras însă nu a putut fi salvat. Medicul a declarat decesul acestuia, a precizat ISU Sibiu.

 

×
Subiecte în articol: misiune bazin isu