x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE Un bărbat care avea căștile pe urechi a murit accidentat de tren în Eforie Sud. S-a reluat circulația trenurilor

UPDATE Un bărbat care avea căștile pe urechi a murit accidentat de tren în Eforie Sud. S-a reluat circulația trenurilor

de Redacția Jurnalul    |    20 Iul 2023   •   13:30
UPDATE Un bărbat care avea căștile pe urechi a murit accidentat de tren în Eforie Sud. S-a reluat circulația trenurilor

Un bărbat de 45 de ani a murit, joi, accidentat de trenul Mangalia - Constanța, la intrarea în stația Eforie Sud. Se pare că victima avea căștile pe urechi și nu ar fi auzit trenul.

Update „Procuratura a dat avizul redeschiderii traficului pe raza stației Eforie Sud.

Trenurile care au fost oprite temporar în gările de pe traseu, în intervalul orar necesar desfășurării procedurilor organelor abilitate, sunt reînscrise treptat în circulație, în funcție de rangul trenului.

Mulțumim călătorilor pentru răbdare și înțelegerea acordată în perioada în care trenurile au fost oprite temporar în gări, până la finalizarea procedurilor desfășurate de organele abiliate la locul accidentului produs in gara Eforie Sud”.

Purtător de cuvânt CFR SA,
Oana Brânzan

 

Stireintitiala Trenul R 8806, care circulă în relația Mangalia - Constanța, la intrare în stația Eforie Sud a accidentat mortal un bărbat, surprins chiar pe linia de cale ferată.

„Din primele informații transmise de la fața locului, se pare că bărbatul, în vârstă de aproximativ 45 de ani, avea căștile în urechi și nu s-a asigurat înainte de traversarea liniei”, transmit reprezentanții CFR.

Serviciile medicale au constatat decesul, urmând să ajungă la locul accidentului și reprezentanții Procuraturii.

Reprezentanții CFR SA menționează faptul că, alte trei trenuri sunt oprite temporar, în stațiile adiacente - 10083, în Eforie Sud, R 8817 la intrarea în stația Eforie Nord și 11084, în Agigea Ecluză, deoarece trenul 8806 fiind în mișcare, pentru garare la peron, a rămas oprit, pentru cercetări, chiar în zona aparatelor de cale, zonă care permitea circulația altor trenuri.

Până la sosirea organelor de cercetare abilitate și finalizarea tuturor demersurilor în caz de accidente, trenurile respective vor staționa temporar.

„Vă informez că trenul R 8806, care circulă în relația Mangalia - Constanța, la intrare în stația Eforie Sud a accidentat mortal o persoană de sex masculin, surprinsă de tren chiar pe linia de cale ferată.

Din primele informații transmise de la fața locului, se pare că bărbatul, în vârstă de aproximativ 45 de ani, avea căștile în urechi și nu s-a asigurat înainte de traversarea liniei.

La fată locului au ajuns organele medicale abilitate, care au constatat decesul, urmând să ajungă la locul accidentului și reprezentanții Procuraturii.

Menționez faptul că, alte  trei trenuri sunt oprite temporar, în stațiile adiacente - 10083, în Eforie Sud, R 8817 la intrarea în stația Eforie Nord și 11084, în Agigea Ecluză, deoarece trenul 8806 fiind în mișcare, pentru garare la peron, a rămas oprit, pentru cercetări, chiar în zona aparatelor de cale, zonă care permitea circulația altor trenuri.

Până la sosirea organelor de cercetare abilitate și finalizarea tuturor demersurilor în caz de accidente, trenurile respective vor staționa temporar.

Adresăm scuzele necesare călătorilor din trenurile oprite temporar, și îi asigurăm că traficul feroviar va fi reluat imediat ce reprezentanții Procuraturii ne dau avizul de redeschidere a circulației”, a declarat Purtător de cuvânt CFR SA, Oana Brânzan.

 

Accident mortal în gara Eforie Sud! Un bărbat a fost lovit de tren, în timp ce trecea liniile cu căștile pe urechi

 

 

×
Subiecte în articol: mort casca tren