x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Motociclist fără permis rănit grav după impactul cu o mașină

Motociclist fără permis rănit grav după impactul cu o mașină

de Redacția Jurnalul    |    23 Ian 2023   •   20:45
Motociclist fără permis rănit grav după impactul cu o mașină

Un accident în care au fost implicate o mașină și o motocicletă a avut loc luni pe un drum județean din Bistrița. Motociclistul a suferit leziuni grave și a fost transportat la spital. Conform polițiștilor, motocicleta nu era înmatriculată.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, accidentul a avut loc produs pe Drumul Județean 172D, în Lunca Ilvei. Conform primelor date, în accident au fost implicate un autoturism, condus de o femeie de 31 de ani și o motocicletă neînmatriculată, condusă de un tânăr de 26 de ani.

Accidentul s-a soldat cu rănirea motociclistului care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Conform ISU Bistrița-Năsăud, victima prezenta un traumatism cranian sever și fractură deschisă de femur. A fost stabilizată și transportată la spital de un echipaj al Ambulanței.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din cauza leziunilor, motociclistul nu a putut fi testat și i-au fost prelevate mostre biologice. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea unui vehicul neînmatriculat și vătămare corporală din culpă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: motociclist ranit accident bistriţa