x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O nouă metodă de furt din magazine. Hoții pleacă acasă cu mai multe produse decât au plătit

O nouă metodă de furt din magazine. Hoții pleacă acasă cu mai multe produse decât au plătit

de Redacția Jurnalul    |    01 Iun 2023   •   14:45
O nouă metodă de furt din magazine.  Hoții pleacă acasă cu mai multe produse decât au plătit

A fost descoperită nouă metodă de furt din magazine. Hoții plătesc mai puțin decât cumpără.

O casieră de la un supermarket din Suceava a ajutat un client să iasă din supremarket cu mai multe articole decât a plătit. 

Valoarea totală a articolelor era de circa 650 de lei însă bărbatul a plătit doar 87 de lei, potrivit stireasucevei.ro. Fapta a avut loc pe 27 februarie 2020.

Clientul, în vârstă de 37 de ani, se afla într-un magazin din Suceava și a mers la casa nr. 8 pentru a achita produsele din coș. El era în legătură cu casiera dar planul celor doi nu a funcționat deoarece bărbatul a fost oprit de agenții de securitate, care au verificat bonul de casă. Bărbatul a achitat diferența.

Dar casiera, în vârstă de 48 de ani, a fost chemată de managerul supermarketului și a recunoscut că îl cunoaște pe bărbat și nu i-a scanat produsele în mod intenționat.

Împotriva celor doi a fost depusă plângere penală și, în urma procesului, instanța i-a condamnat la închisoare. Casiera a primit o pedeapsă de 1,6 ani de detenție, cu suspendare, iar clientul 1 an de închisoare, cu suspendare, și 60 de zile de muncă în folosul comunității.

×
Subiecte în articol: furt supermarket magazin hoti suceava