x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O femeie din Timiş a murit după a 6-a naştere. Ce ascund medicii

O femeie din Timiş a murit după a 6-a naştere. Ce ascund medicii

09 Mar 2017   •   16:48
O femeie din Timiş a murit după a 6-a naştere. Ce ascund medicii
Sursa foto: Foto: pressalert.ro

O femeie care a adus pe lume, miercuri, cel de-al șasea copil al său la Maternitatea „Bega” a murit, în această dimineață, la Spitalul Județean Timișoara. Marius Craina, managerul unității medicale, a declarat că femeia de 35 de ani era la a zecea sarcină. Aceasta s-a internat miercuri dimineață, iar în jurul orei 16.30 a născut pe cale naturală, fiind apoi transferată în salon, scrie pressalert.ro.

„Ulterior, a apărut o complicație hemoragică, o sângerare, și a fost supusă unei intervenții chirurgicale de oprire a sângerării, respectiv o histerectomie totală de necesitate. Imediat, postoperator a fost transferată de la blocul operator de la Maternitatea Bega pe secția ATI a Spitalului Județean Timișoara, unde a murit în jurul orei 04.00”, ne-a explicat Marius Craina. 

Conducerea Spitalului Județean așteaptă rezultatele autopsiei pentru a afla cu exactitate care a fost cauza morții. „O să așteptăm și noi rezultatul de la autopsie, să vedem exact care a fost cauza decesului. Să vedem ce date aduce autopsia și vom face și noi o analiză a ceea ce s-a întâmplat încă din momentul internării”, a precizat Marius Craina.

×