x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O mamă din Botoşani e anchetată de Poliţie după ce şi-a abandonat cei doi copii pe un câmp

O mamă din Botoşani e anchetată de Poliţie după ce şi-a abandonat cei doi copii pe un câmp

11 Mar 2019   •   13:03
O mamă din Botoşani e anchetată de Poliţie după ce şi-a  abandonat cei doi copii pe un câmp

Poliţiştii din Botoşani au început o anchetă penală faţă de o femeie de 26 de ani pentru comiterea infracţiunii de abandon de familie, după de aceasta şi-a abandonat copiii minori, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Poliţie Judeţean, Maria Carp.

Potrivit sursei citate, cei doi copii, de patru şi, respectiv, şase ani au fost găsiţi pe un câmp de pe raza comunei Ungureni.

"În ceea ce priveşte cazul celor doi minori de la Ungureni care au fost găsiţi pe câmp, poliţiştii s-au sesizat din oficiu pentru comiterea infracţiunii de abandon de familie. Mama acestora a fost identificată, are 26 de ani, este din comuna Băluşeni şi a fost condusa la sediul Poliţiei pentru audieri", a afirmat Carp.

Cei doi copii au fost internaţi într-un centrul de primire a minorilor în regim de urgenţă din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani. Aceştia au fost identificaţi, duminică după-amiază, pe un câmp din comuna Ungureni, de o localnică. Micuţii i-au spus femeii că sunt plecaţi de acasă de două zile. Botoşăneanca a sunat la 112, iar micuţii au fost preluaţi de un echipaj de poliţie. AGERPRES

×
Subiecte în articol: copii abandonati camp mama politie