x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O nouă tragedie pe o șosea din Olt, o gravidă a murit

O nouă tragedie pe o șosea din Olt, o gravidă a murit

11 Aug 2017   •   21:00
O nouă tragedie pe o șosea din Olt, o gravidă a murit

O femeie însărcinată a murit în urma unui accident rutier produs vineri pe DN 65, în zona Pădurea Saru, între un automobil şi un TIR, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt. 

Circulaţia rutieră în zona accidentului se desfăşoară pe un singur sens, alternativ, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Olt, Claudia Radu. 

Pentru descarcerare şi acordare de prim ajutor au intervenit pompierii de la Garda Balş cu o autospecială cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. 

După impactul cu TIR-ul, persoana aflată la volanul autoturismului, o femeie gravidă, a rămas încarcerată. 

La sosirea echipajelor medicale, gravida era inconştientă, potrivit reprezentanţilor ISU Olt. După ce a fost descarcerată şi s-au efectuat manevre de resuscitare fără rezultat favorabil, femeia a fost declarată decedată. 

Potrivit unor surse, victima este o tânără de 27 de ani, din localitatea Izvoarele şi ar fi fost însărcinată în luna a şaptea. Ea era singură în maşină în momentul producerii accidentului. 

Pe DN65, la Pădurea Saru, s-a produs anul acesta, în aprilie, un accident rutier în urma căruia cinci persoane, dintre care o familie cu doi copii, au decedat după ce un TIR a intrat pe contrasens şi a lovit două autoturisme. 

Tot la Pădurea Saru a avut loc un grav accident rutier în luna iulie, atunci două persoane suferind politraumatisme. AGERPRES

×