x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O tânără a ajuns la spital pentru că nu a făcut mâncare bună de Crăciun. Iubitul s-a enervat și-a bătut-o până a rămas inconștientă

O tânără a ajuns la spital pentru că nu a făcut mâncare bună de Crăciun. Iubitul s-a enervat și-a bătut-o până a rămas inconștientă

28 Dec 2017   •   21:40
O tânără a ajuns la spital pentru că nu a făcut mâncare bună de Crăciun. Iubitul s-a enervat și-a bătut-o până a rămas inconștientă

Un tânăr din Argeş a ajuns în arestul poliţiei după ce şi-a bătut atât de rău iubita, încât femeia a ajuns la spital cu ruptură de splină, unde a şi fost internată.

Tânărul s-ar fi enervat chiar în ziua de Crăciun, scrie presa locală, certându-se cu iubita lui din motive culinare. Tânăra a fost lovită groaznic cu pumnii şi picioarele, iar în urma unei lovituri extrem de puternice aplicate cu piciorul în burtă, tânăra a căzut şi a rămas aproape inconştientă.

La locul incidentului a intervenit o ambulanţă, care a preluat-o pe victimă şi a transportat-o la Spitalul Judeţean, unde s-a constatat că suferise ruptură de splină.

Starea femeii era deosebit de gravă, încât medicii au fost nevoiţi s-o ducă direct în sala de operaţii, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale pentru extirparea splinei.

Tânăra, care a rămas cu infirmitate organică postraumatică, se află acum în spital, iar în cauză a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie.

Tânărul a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă şi încarcerat în arestul poliţiei argeşene.

×
Subiecte în articol: masa de craciun