x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Pentru a-şi motiva absenţa de la serviciu, un constănţean şi-a anunţat colegii că şi-a omorât copilul

Pentru a-şi motiva absenţa de la serviciu, un constănţean şi-a anunţat colegii că şi-a omorât copilul

12 Oct 2015   •   18:29
Pentru a-şi motiva absenţa de la serviciu, un constănţean şi-a anunţat colegii că şi-a omorât copilul
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Un bărbat din Constanţa, de 42 de ani, angajat al Regiei Autonome Judeţene de Apă, a vrut să-şi motiveze luni absenţa de la serviciu sunându-şi colegii şi anunţându-i că şi-a spânzurat băieţelul de 3 ani.

În urma discuţiei telefonice purtate, colegii au anunţat poliţia, echipajul trimis la locuinţa individului constatând ca sesizarea nu se confirmă.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul, cunoscut ca având în trecut două tentative de sinucidere, a fost găsit într-o avansată stare de ebrietate şi a fost dus la spitalul de psihiatrie. Băieţelul acestuia a fost preluat de lucrătorii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Constanţa şi dus în regim de urgenţă într-un centru de plasament pentru minori.

Purtătorul de cuvânt al DGASPC, Roxana Onea, a declarat, pentru AGERPRES, că individul are o fată de 10 ani şi un băiat de 3 ani, iar în urma comportamentului agresiv faţă de minoră, în iunie 2015 aceasta a fost preluată şi dusă în centrul de plasament unde în prezent a ajuns şi fratele ei.

Tatăl şi copiii locuiau în cartierul de locuinţe sociale construit de administraţia Mazăre, în timp ce mama era plecată la concubin.

Conform reprezentantei DGASPC, faţă de băieţel tatăl avea un comportament "responsabil", din verificările efectuate la locuinţa bărbatului, după preluarea fetiţei, reieşind că acesta angajase o bonă care să aibă grijă de copil cât timp el era plecat la serviciu. În această toamnă, minorul fusese înscris la grădiniţă.

×